Castiga corpuri de iluminat la concursul organizat de Universul Luminii

0

Daca esti in stadiul de decorare a locuintei sau doar ai nevoie de noi surse de iluminare, acum poti castiga corpuri de iluminat de care ai nevoie! Magazinul specializat in corpuri de iluminat Universul Luminii organizeaza un concurs fantastic in care pune la bataie un corp de iluminat la alegere, din gama Sassari pe care o vezi in imaginea de mai sus. Acestea sunt doar 3 dintre cele 8 corpuri de iluminat pe care poti sa le castigi, toate din aceeasi gama, adica pe aceeasi tema de design.  Avantajul este ca poti alege produsul pe care il castigi. Cum? Afla in randurile urmatoare.

Fie ca ai nevoie de un candelabru, mai mic sau mai mare, cu 2, 3 sau 5 brate, de o aplica de perete, o plafoniera, o veioza sau o lustra, oricare dintre acestea le poti castiga acum la concursul organizat de Universul Luminii. Sunt corpuri de iluminat cu preturi de peste 700 de lei, pe care oricine si le-ar dori, si pe care tu poti sa le castigi.

Procedura este foarte simpla, pentru ca totul se desfasoara in pagina de Facebook a magazinului Universul Luminii. Si toata lumea are un cont de Facebook in zilele noastre. In fine, tot ce trebuie sa faci este sa urmezi pasii specificati in postarea concursului, care sunt foarte simpli:

  1. Sa fii fan al paginii Universul Luminii – https://www.facebook.com/universulluminii.ro
  2. Sa distribui (sa dai share) mai departe postarea concursului
  3. Sa scrii intr-un comentariu la postare care este produsul din gama Sassari pe care iti doresti sa il castigi

Nu cred ca exista ceva mai simplu decat asta. Insa pentru a scrie un comentariu, trebuie, mai intai, sa intri in site-ul magazinului pentru a vedea toate produsele Globo Sassari. Compania Globo este unul dintre cei mai mari producatori de corpuri de iluminat la nivel international. Pe langa faptul ca au corpuri de iluminat cu design superb, asta denota faptul ca acestea sunt de o calitate superioara.

Concursul a inceput din data de 1 martie si va fi activ pana in data de 30 martie, urmand ca pe 31 martie sa se faca tragerea la sorti si sa fie anuntat castigatorul. Daca doresti sa afli mai multe lucruri despre concurs, gasesti informatii de orice fel pe site-ul UniversulLuminii.ro sau in pagina de Facebook a magazinului, mentionata mai sus.

 

Universul Luminii

Magazin corpuri de iluminat

Arad, Calea Timisorii, nr. 44, Arad, Romania

Telefon: 0257 287 948 sau 0726 147 023

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.