Casa Județeană de Pensii Bacău a început distribuirea biletelor de tratament pentru luna martie

0

Casa Județeană de Pensii Bacău va începe distribuirea celei de-a doua serii a biletelor de tratament pentru pensionarii și asigurații care au depus cereri de acordare a unui bilet de tratament pentru luna martie 2023, incepand cu data de 14.03.2023 și cu data de plecare in statiune cu incepere din 23.03.2023.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, respectiv 1 Mai, Amara, Covasna, Lacu Sarat, Nicolina, Pucioasa, Sarata Monteoru.

Astfel, pentru seria II a anului 2023, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 55 de bilete de tratament, din care 34 locuri alocate in mod automat pe baza cererilor depuse de catre persoanele interesate si 21 locuri disponibile in statiunile Amara (20) si 1 Mai (1).

Persoanele aflate pe listele de repartitie sunt invitate sa isi ridice biletul de tratament in perioada 14 – 20 martie 2023.

La ridicarea biletului de tratament balnear, titularul acestuia va prezenta biletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist.

Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, biletul de trimitere eliberat de catre medicul de familie sau medicul specialist si „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti. – informează Casa Județeană de Pensii Bacău

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.