Casa de Pensii Bacau va incepe sa distribuie bilete de tratament. Vezi in ce statiuni vor merge beneficiarii

0

Casa Judetean de Pnesii Bacau va incepe sa distribuie biletele de tratament pentru seria I a anului 2023, cu data de plecare in statiune cu incepere din 09.03.2023.

Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit pentru aceasta serie bilete de tratament in statiunile in care Casa Nationala de Pensii Publice detine baze proprii de tratament, respectiv Amara, Covasna, Lacu Sarat, 1 Mai, Nicolina, Olanesti, Pucioasa, Sarata Monteoru. Astfel, pentru seria I a anului 2023, Casa Judeteana de Pensii Bacau a primit in vederea distribuirii 61 bilete de tratament  toate fiind  disponibile.

Persoanele interesate se pot adresa institutiei noastre cu urmatoarele documentebiletul de trimitere eliberat de medicul de familie sau medicul specialist, cartea/buletinul de identitate. Persoanele care solicita acordarea unui bilet de tratament in regim de gratuitate in baza certificatului de incadrare in grad de handicap, vor prezenta la institutia noastra alaturi de certificatul de incadrare in grad de handicap, „Programul individual de reabilitare si integrare sociala” (original si copie) eliberat de Comisia de Evaluare a Persoanelor cu Handicap Adulti.” a transmis Casa de Pensii Bacau

Comentarii

Lasa un comentariu:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.