Carrefour a inaugurat primul hipermarket la Bacău: reduceri și oferte pentru clienții fideli în Act for Good

1

Carrefour deschide poftele Bacăului odată cu inaugurarea primului hipermarket din oraș. Cu ușile larg deschise, noul magazin Carrefour din incinta complexului comercial Supernova (Strada Milcov, nr. 2-4) îi așteaptă pe clienți cu sute de reduceri, oferte și surprize atractive. Pentru a da start sezonului cald cu cele mai proaspete produse românești, clienții sunt invitați să descopere universul de produse dezvoltate în parteneriat cu producătorii locali, precum și branduri      inter     naționale  la prețuri accesibile. 

De luni până duminică, între orele 08:00 – 22:00, clienții se pot bucura de o experiență completă, hipermarketul oferind cea mai variată gamă de produse disponibile pentru toate buzunarele. Clienții au acces la întregul univers de produse Carrefour, potrivit oricărei nevoi, atât fizic, cât și online, prin platformele de livrare rapidă unde acesta este prezent.

Pe lista produselor disponibile, care nu trebuie să lipsească vara aceasta din coșul de cumpărături se regăsesc:

  • Lactate fabricate din ingrediente naturale de către producători locali și regionali „Cooperativa Agricolă Agrolact Moldova” cu brandul Huzur și „Almera SRL” cu brandul Panda;
  • Mezeluri pregătite după rețete tradiționale de către producătorul regional „TCE 3Brazi”;
  • Legume si fructe de sezon de la producători români, mici, mijlocii și mari, cum ar fi „Agri Bio Ghindaoani” (verdeață) sau „Natur Champ” (ciuperci, verdeață), „Maxim Ionut” (castraveți cornichon), „Agromol Hurjuieni” (fructe sezon: capsuni, cireșe);
  • Produse proaspete, locale, din categoriile măcelărie și pește, livrate cu grijă de către parteneri precum „Pescado SRL” (preparate din pește), „Serviciile Comerciale Române” (păstrăvul de Bicaz), „Agricola Bacău” (carne de pui și mezeluri), „Avastar” (carmangerie/ carcase de porc și vită);
  • Produse de brutărie, pâine și alimente de bază (făinoase, mălai) de la „SC Pambac” și „Grupul Șerban”
  • Dulce și produse de cofetărie, inclusiv tradiționale, de la Gebo”, cu brandul Gio;
  • O sortimentație bogată de produse BIO, pentru o alimentație echilibrată.

Universul Carrefour, direct în buzunarul clienților, prin aplicația mobilă

Pentru cumpărături ușoare și rapide, produsele disponibile în noul hipermarket pot fi accesate și în programul Act for Good din aplicația Carrefour, la prețuri promoționale. Prin scanarea codului Act for Good în cadrul sesiunilor de cumpărături, clienții pot acumula puncte de loialitate și beneficia de discounturi, experiențe unice și ocazia de a susține comunitatea locală prin fapte bune.

Fiecare scanare a codului Act for Good la cumpărături:

#SePune pentru tine prin:

● EXTRA reduceri și puncte de loialitate la ofertele săptămânale disponibile în aplicație și semnalizate la raft;

● Reduceri speciale în fiecare zi, între 20% și 50% la gamele și produsele selectate zilnic;

● Produse Premium exclusive, doar pentru membrii programului;

● „Deblocarea” de vouchere speciale pentru reduceri exclusive Act for Good;

● Participarea la experiențe dedicate din aplicație (evenimente, activități, degustări etc), în schimbul punctelor acumulate.

#SePune și pentru binele din comunitate, prin:

● Susținerea producătorilor locali prin promoții, sporirea vizibilității și răsplătirea cumpărăturilor;

● Reduceri pentru produsele bio, eco, sănătoase, ce contribuie la binele celor din jur și a mediului;

● Donarea punctelor Act For Good pentru susținerea unei cauze sociale listate în aplicație.

Mai mult, clienții își pot comanda produsele preferate din noul hipermarket Carrefour și prin intermediul platformelor partenere de livrare rapidă, BRINGO, Glovo și Tazz.

Extra reduceri – urmărește etichetele cu     Minus la sută

Ca măsură de sprijin pentru clienți în contextul creșterii prețurilor, Carrefour a lansat de curând un program național, unic în industrie, de reducere a prețurilor. Astfel, dincolo de ofertele speciale din aplicație, clienții au parte de extra discounturi de până la 20% la o gamă largă de peste 1200 de produse esențiale din 45 de categorii diferite, care sunt semnalizate la raft printr-o etichetare distinctivă, „Minus la Sută”, una dintre cele mai ample măsuri de protecție economică luată de retailer. Măsura completează alte inițiative permanente precum Top 100 Produse HIT, care oferă săptămânal produse de înaltă calitate la prețuri accesibile, sau Bonul de Weekend, prin care, în fiecare weekend, Carrefour oferă o reducere de 20% la anumite  categorii de produse în toate hipermarketurile și supermarketurile, sub forma unui voucher pentru următoarea sesiune de cumpărături.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.