Carpatair a inaugurat primele zboruri directe din Bacau pe relatia Italia. Preturile pornesc de la 55 euro, cu toate taxele incluse si bagaj de cala

1

Incepand cu 9 iunie, Carpatair a demarat operarea zborurilor directe de pe Aeroportul International “George Enescu” spre Milano (Bergamo) si retur. Din 28 iunie, compania va opera, de asemenea, curse regulate Bacau-Roma(Fiumicino)- Bacau.

Din aceasta luna, bacauanii au mai multe optiuni de calatorie spre doua destinatii-cheie din Italia: Milano(Bergamo) si Roma(Fiumicino).

Preturile pornesc de la 55 euro/calatorie, cu toate taxele incluse. Tariful include bagajul de mana(5 kg) si bagaj de cala gratuit(in limita a 23 kg). Servicii ca check-in-ul, alocarea locului in avion, precum si gustarile si bauturile racoritoare servite la bord, sunt, de asemenea, gratuite.

zbor_carpatair
Zborurile vor fi operate de trei ori pe saptamana, cu aeronave jet de mare capacitate – Fokker 100 si Boeing 737 – care ofera pasagerilor un grad sporit de confort.

Biletele sunt disponibile la vanzare atat pe website-ul companiei www.carpatair.com cat si prin intermediul agentiilor proprii si agentiilor de turism din tara si din strainatate. Pentru relatii suplimentare, pasagerii au posibilitatea de contacta Carpatair Call Center, la numerele de telefon +(40) 256 300 900; +(40) 372 300 900, fie prin e-mail [email protected].

Carpatair este una dintre cele mai importante companii aeriene românesti, cu sediul central la Timișoara, având capital majoritar elvețian.

În aprilie 2013, Carpatair a obținut pentru a cincea oară consecutiv statutul de operator IOSA conferit de IATA (International Air Transport Association), cel mai riguros sistem de evaluare a siguranței operaționale pentru companiile aeriene din întreaga lume. Carpatair deține încă din 2005 certificarea standardelor de calitate și siguranță IOSA, fiind singurul operator privat de transport aerian din România și una dintre primele companii aeriene din Europa de Est care respectă aceste standarde certificate la nivel internațional pentru zborurile comerciale.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

1 comentariu

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.