Care sunt criteriile in functie de care sa alegi un fiset metalic?

Un fiset metalic este un dulap destinat depozitarii si arhivarii de bibliorafturi cu contracte, documente si alte acte confidentiale sau nu. Intrucat aceste hartii sunt esentiale pentru bunul mers al activitatii oricarei firme, indiferent de domeniu, un fiset metalic este o aditie necesara in toate birourile. El ajuta departamentele financiare si de resurse umane nu numai sa gestioneze mai usor intreaga activitate, ci si sa raspunda prompt in cazul unui control inopinat al autoritatilor competente.

In cazul in care vrei sa achizitionezi un fiset metalic, fie pentru ca abia ti-ai deschis firma, fie pentru ca va schimbati sediul sau v-ati extins, trebuie sa faci o alegere in deplina cunostinta de cauza. Costurile achizitionarii unui fiset metalic nu sunt mici, insa durata de viata a unui astfel de obiect il face o investitie extrem de profitabila pe termen lung. Conditia este, bineinteles, sa alegi un furnizor de calitate, care sa iti ofere exclusiv produse de la branduri renumite la nivel international.

OfficeClass, magazinul tau online de papetarie, birotica si obiecte de mobilier de birou nr 1 din Romania, iti pune la dispozitie peste 30 de modele de fiset metalic, de la brandurile +Plus Mobilier si Viamond. Acestea au dimensiuni, compartimentari si culori diferite, asa cum vom vedea in continuare, fiind adecvate pentru toate companiile, indiferent de marimea acestora (numarul de angajati) si de spatiul de care dispun.

Iata in continuare care sunt parametrii in functie de care sa alegi un fiset metalic:

  1. Dimensiuni. Acesta este primul criteriu de care ar trebui sa tii cont in momentul in care cauti un astfel de obiect de mobilier de birou. La OfficeClass, gasesti fisete cu dimensiuni intre 800 x 350 x 600 milimetri si 1.000 x 400 x 1.800 de milimetri. Practic, cel mai mare dintre fisete este de patru ori mai incapator decat cel mai mic, aceasta insemnand ca oferta este una extrem de variata.
  1. Pret. Fiind vorba despre o investitie din bugetul unei companii, aceasta nu trebuie sa fie exagerata, intrucat ar putea afecta profitul pe termen scurt. Astfel, la OfficeClass, cel mai ieftin fiset metalic este doar 540 de Lei, iar cel mai „scump” se opreste la 1.063 de Lei. In plus, furnizorul tau preferat desfasoara constant oferte si promotii pe care nu trebuie sa le ratezi.
  1. Compartimentare. In functie de necesitatile tale de depozitare, poti alege un fiset metalic cu 1 – 2 usi si una pana la patru polite, fiecare dintre acestea putand sustine o greutate intre 35 de kilograme si 60 de kilograme.
  1. Reduceri si cadouri. Asa cum spuneam mai sus, la OfficeClass beneficiezi de numeroase promotii si oferte la fisete metalice. Pe langa reducerile semnificative de pret, unele modele de fiset metalic vin insotite de cadouri precum 5 bibliorafturi, iar la achizitionarea a 10 astfel de dulapuri vei primi inca unul complet gratuit. Un alt mare avantaj este ca toate produsele vin complet asamblate, ceea ce inseamna ca pot fi instalate si utilizate imediat ce au fost livrate.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here