Care sunt avantajele oferite de folosirea pieselor Husqvarna pentru drujba ta?

Suedezii de la Husqvarna sunt unii dintre cei mai mari producatori de scule motorizate pentru uz in aer liber din lume, precum drujbe, motocoase, masini de tuns iarba si tractoare de gradina. Fondata in urma cu 330 de ani, Husqvarna are o experienta de peste 60 de ani in producerea de motoferastraie, dar si piese si accesorii pentru acestea.

Sub deviza „Un motoferastrau, posibilitati infinite”, compania iti pune la dispozitie o oferta extrem de numeroasa de piese Husqvarna, care iti vor permite sa duci la bun sfarsit orice activitate legata de silvicultura, indiferent de gradul acesteia de dificultate.

Datorita extinderii acestui domeniu si pietei aferente, in prezent poti cumpara piese Husqvarna atat de pe site-ul producatorului suedez, cat si de la furnizorii autohtoni autorizati, precum Roco Piese. Iata, in continuare, ce produse iti pune la dispozitie unul dintre cele mai renumite branduri pentru motoferastraie si accesorii din lume:

  1. Lanturi. Acestea sunt special gandite pentru optimizarea drujbelor si obtinerea unor performante inalte, indiferent de tipul lucrarii efectuate. Lanturile au preturi cuprinse intre 61 de lei si 1.790 de lei, in functie de marimea, caracteristicile si complexitatea lor.
  1. Sine de ghidaj. Aceste piese Husqvarna confera o viata mult mai indelungata drujbelor, performante mai inalte, dar si o siguranta desavarsita. Sinele sunt disponibile la preturi incepand de la 152 de lei, fiind comercializate sub sloganul extrem de adevarat „Nimic nu se compara cu originalul”.
  1. Scule pentru exploatari forestiere. Pe langa drujbe si piese, Husqvarna iti ofera si scule pentru exploatari forestiere: topoare (cu manere compozit sau din lemn, cutite si topoare pentru defrisare, parghii de impact si doborare, carlige si clesti de ridicare, benzi de masurare, ferastraie pentru elagaj, curele, pene etc).
  1. Lubrifianti si combustibili. Indiferent de calitatea sa, o drujba va rezista o perioada indelungata doar daca este intretinuta in mod corect si regulat. Acest lucru se poate realiza prin utilizarea de lubrifianti, carburanti si canistre din oferta Husqvarna.
  1. Echipament de protectie personala. Nimic nu este mai important decat siguranta personala si, oricat de experimentat ai fi, niciodata nu trebuie sa neglijezi pericolele. Prin urmare, alege castile de protectie, cizmele, hainele si ochelarii de protectie pusi la dispozitie de Husqvarna.
  1. Baterii. Aceste piese Husqvarna ofera putere, durata de functionare si performante fara egal. Bateriile au capacitati diferite, intre 2,1 Ah si 4,2 Ah, si pornesc de la 1.250 de lei.

Trebuie precizat ca, desi produce de „doar” 60 de ani drujbe si piese, Husqvarna a folosit, in crearea tehnologiilor pentru motoferastraie, toata experienta dobandita pe parcursul celor peste 300 de ani de activitate. Prin urmare, astazi le poate oferi clientilor sai urmatoarele beneficii:

– siguranta pe primul loc (echipamentele de protectie personala ale producatorului suedez sunt confortabile, durabile si usoare, oferind un nivel inalt de protectie); 

– productivitate superioara (folosirea carburantilor, lubrifiantilor si echipamentelor de alimentare originale va garanta durabilitatea drujbelor si celorlalte scule, crescand timpul de lucru si reducand timpii de intrerupere); 

– potrivire perfecta (nu in ultimul rand, toate lanturile, sinele de ghidaj si celelalte piese Husqvarna sunt testate pentru o functionare optima).

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here