Caravana #SustinA13 a ajuns in Onesti. Primarul Gnatiuc si consilierul independent Gelu Panfil au semnat pentru autostrada Bacau – Brasov

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Sambata, la Onesti, a fost semnat contractul prin care Spitalul Municipal va beneficia de sprijin financiar din partea CJ Bacău, în cadrul proiectului cu finanțare europeană ”Reparații capitale, modernizare și eficiență energetică”, în valoare de aproximativ 32 de milioane de lei, din care aproape 28 de milioane sunt alocați de la Uniunea Europeană.

Judetul Bacău va contribui cu 95% din cofinantare, adică aproximativ 4 milioane de lei.

Odata cu semnarea contractului pentru spital, PSD Bacau si-a prezentat si in Onesti  campania de strangere de semnaturi pentru Autostrada A13 – Bacau – Brasov. Primii care au semnat au fost primarul din Onesti, Nicolae Gnatiuc si consilierul independent, Gelu Panfil.

Autostrada A13 Bacau – Brasov va trece si prin Onesti, daca acest proiect va fi dus la bun sfarsit.  Secretarul de stat de la Ministerul Lucrarilor Publice a declarat,joi, intr-o conferinta de presa ca procesul de achizitie pentru Studiul de fezabilitate a autostrazii Brasov-Bacau este in faza finala, iar luna aceasta este posibil sa se incheie contractul pentru realizarea acestuia.

Lansarea procedurilor de licitatie pentru SF si PT este o etapa premergatoare obligatorie astfel incat sa ajungem la executia propriu-zisa a Autostrazii Brasov.

 

 

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here