Campionatul de UNIFIGHT al Ministerului de Interne, derulat la Centrul de Afaceri și Expoziții

0

În perioada 18-22 aprilie, la Centrul de Afaceri și  Expozitii „Mircea Cancicov” din municipiul Bacău, se va desfășura etapa finală a Campionatului de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne. Festivitatea de deschidere a întrecerii va avea loc marți, 19 aprilie, la ora 9.30, urmată de competiția light-contact.

Campionatul de UNIFIGHT al Ministerului Afacerilor Interne a adunat la start peste 90 de participanți din cadrul structurilor de poliție, jandarmerie, situații de urgență și poliție de frontieră. Concurenții se vor întrece pe categorii de greutate, la stilurile de luptă light contact și full contact.

UNIFIGHT reprezintă un sistem sportiv care se caracterizează prin manifestarea complexă a tuturor calităților fizice ale practicanților acestui sport. Sistemul cuprinde două etape consecutive, bazate pe întrecerea fizică:

  • prima etapă, eliminatorie, constă în parcurgerea pistei cu obstacole și proba de tir
  • a doua etapă constă în lupta corp la corp pe ring, la un minut după parcurgerea primei probe. În confruntarea din ring se pot folosi orice fel de tehnici: judo, kickboxing, box, karate, etc.
Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.