Campanie umanitara, de martisor, la Zemes. Elevii si profesorii au strans donatii pentru refugiatii din Ucraina


În perioada 1- 8 martie, la Școala Gimnazială „Ștefan cel Mare” din comuna Zemeș, s-a desfășurat Campania  ,, MAMĂ, DĂRUIEȘTE MĂRȚIȘORUL MEU, UCRAINEI!”. Banii stransi vor merge spre diverse donatii, in sprijinul refugiatilor din Ucraina.

Echipa proiectului (cadre didactice, didactice auxiliare și nedidactice) coordonată de directorul scolii, doamna Mărian Daniela, s-a organizat în timp record, mai ales că a avut sprijinul comitetelor de părinți. De la micul grădinar până la elevul de clasa a VIII-a, toți au confecționat cu drag mărțișoare, felicitări și chiar obiecte decorative:

Pentru a personaliza campania, șnurul mărțișoarelor a avut culorile Ucrainei. Am organizat vineri ,4 martie, un târg de mărțișoare în parcul central al comunei și la Grădinița cu Program Prelungit ,,Voinicel”. Copiii au constituit și strategia cea mai eficientă de marketing pentru că au invitat la târg părinți, bunici si vecini.

Am avut parte de surprize foarte plăcute: oameni care donau pur și simplu, Primăria Zemeș, SPAS Zemeș,foști elevi, agenți economici. Nici măcar frigul nu ne-a descurajat, mai ales că am primit ceai cald, pâine și produse de patiserie. Cu sprijinul preoților parohi: Aneculoaie Nelu, Popa Grigore și Purcaru Ionuț, duminică, târgul de mărțișoare s-a mutat în pridvorul bisericilor. Am reușit să adunăm 5729 de lei! Pentru noi o sumă neașteptat de mare! Mulțumim tuturor celor care au fost alături de noi!” a declarat directorul scolii, Marian Daniela

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.