Call center Romtelecom in Bacau si 300 de locuri de munca


Romtelecom lanseaza in luna august , in Bacau , un call center ce face parte din strategie campaniei de a se transofrma dintr-un operator telecom intr-un integrator de solutii IT&C.

Call centerul Romtelecom va fi situat in Bacau si va functiona 24 de ore din 24. Initial va avea 100 de angajati dar in functie de proiecte va creste pana la 300 de oameni.

„Call centerul trebuia sa fie intr-o zona in care rata somajului este ridicata si in care sunt multe universitati pentru ca tinerii trebuie sa aiba unde sa lucreze. Si acolo sunt multi studenti care vor sa munceasca, sunt inteligenti, isi doresc sa aiba parte de experiente noi si stiu limbi straine. Nu am vrut sa-l deschidem in Bucuresti, ne-am uitat la cinci, sase locatii si am ales Bacau”, spune George Makowski, directorul executiv comercial al segmentului de business din cadrul operatorului de telecomunicatii pentru wall-street.ro

Asadar aproximativ 300 de noi locuri de munca vor disponibile in Bacau prin acest nou proiect Romtelecom. Call centerul Romtelecom va oferi sansa unui loc de munca studentilor dornici sa munceasca si sa aiba parte de experiente noi.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentResedinta Iacobov scoasa la vanzare – Video
Articolul urmatorTarg de produse naturiste in Piata Tricolorului

2 comentarii

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.