Căldură mare, prețuri mici la Happy Cinema Bacău. 12 lei/bilet la orice film pentru posesorii de card de fidelitate


În perioada 13 iulie – 30 septembrie 2022, posesorii cardului de fidelitate Happy Cinema Bacau beneficiază de un preț special la orice film din program: 12 lei/bilet, cu excepția producțiilor din categoria Spectacole, pentru care prețul redus este de 24 de lei.

Răcorește-te la cinema cu un film bun și o bautură rece, iar Happy Cinema te răsplătește. Folosește cardul de fidelitate atunci când achiziționezi bilete online sau de la cinematograf și ai parte de reduceri consistente.

Și vara aceasta ai ce să vezi!

Minionii 2, Thor: Iubire și tunete, Gașca Animăluțelor DC, Trenul asasinilor, Animăluțe furioase: Legenda lui Hank sunt doar câteva dintre titlurile care rulează în perioada următoare pe marele ecran.

Thor: Iubire și tunete

În cel mai nou film din franciză, Thor, Zeul Tunetului își unește puterile cu Regele Valkyrie, Korg și cu fosta sa iubită, devenită între timp noul „Mighty Thor” (Puternicul Thor), pentru a înfrunta un ucigaș galactic cunoscut sub numele de „Gorr the God Butcher” (Gorr Călăul Zeilor), care vrea să anihileze specia zeilor, căutând răzbunare.

Gașca Animăluțelor DC

Keanu Reeves, Kevin Hart, Dwayne Johnson și John Krasinski sunt vocile super-animăluțelor din Gașca Animăluțelor DC. Nedespărțiti, Krypto Super-Câinele și Superman sunt doi buni prieteni care împărtășesc aceleași superputeri și luptă împotriva criminalității în Metropolis. Când Superman și restul Ligii Justiției sunt răpiți, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton țestoasa și Chip veverița – să-și stăpânească puterile recent descoperite și să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Trenul asasinilor

Un film cu Brad Pitt și Sandra Bullock despre cinci asasini care se îmbarcă în același tren ultra-rapid între Tokyo și Morioka. Fiecare dintre cei cinci realizează curând că misiunea sa are ceva în comun cu ale celorlalți.

Mai multe informații despre programul proiecțiilor din cadrul rețelei Happy Cinema sunt disponibile pe www.happycinema.ro

HAPPYCINEMA® este a doua rețea de cineplex-uri din România după numărul de locații, fiind prezent în 8 orașe (București, Buzău, Focșani, Alexandria, Bacău, Bistriția, Botoșani și Vaslui). De asemenea, Happy Cinema a dezvoltat în 2020 propria platformă de streaming online – www.play.happycinema.ro.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentO persoana disparuta in Targu Ocna este cautata cu o drona de salvatorii montani
Articolul urmatorGuvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru A7 Bacau – Focsani. Dragos Benea: „Dezideratul este ca până la finalul anului să avem semnate contractele de execuție pe ambele sectoare de autostradă”

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.