Calatoreste fara frica cu o maisna inchiriata de la Caroutis

Ultimii doi ani se numara printre cei mai grei ani cu care s-a confruntat fiecare dintre noi. Izolarea, imposibilitatea de a ne vedea prietenii, lipsa calatoriilor ne-au scos pe toti din ritmul de viata cu care eram obisnuiti. Desi situatia este mult mai relaxata acum decat in 2020, multor oameni inca le este frica sa calatoreasca in mijloace de transport in comun atat pe distante scurte, cat si pe distante lungi. Multi oameni au ales ca anul acesta sa nu se bucure de marile festivaluri din Cluj din aceasta cauza.

   

Din fericire insa, exista servicii de inchiriere masina Cluj care ne pot feri de mediile aglomerate. Cu ajutorul acestor servicii putem calatori ca si cum am avea masina noastra. Aria pe care o putem vizita se extinde din start, drumul fiind dintr-o bucata. Nu vom mai fi nevoiti sa schimbam trei autobuze pentru a ne bucura de un obiectiv aflat la iesirea din oras. In urmatoarele randuri vom incerca sa raspundem unor intrebari frecvent intalnite cand vine vorba de inchirierea unei masini.

De unde iau si unde pot lasa masina inchiriata?

Daca vorbim despre serviicile de inchiriere masina Cluj, in general ridicarea masinii se face de la aeroport. Locatiile firmelor de inchiriere auto sunt in general alese in preajma unui aeroport deoarece oamenii care calatoresc fara masina personala pe distante mai lungi prefera ca in oras sa circule cat mai usor posibil. Fie ca vorbim de concedii sau vizite de afaceri, aeroportul este cel mai potrivit loc pentru inchiriere.

Locul in care putem lasa autoturismul inchiriat insa, difera de la persoana la persoana si de la firma la firma. Exista companii care cer lasarea masinii in locul din care aceasta a fost preluata, care permit lasarea masinii in orice loc, neexistand anumite puncte fixe, dar exista si servicii care permit deplasari mai lungi, dar masina poate fi lasata doar in anumite puncte. Daca stiti ca deplasarea dumneavoastra necesita lasarea masinii intr-un loc diferit, este indicat sa discutati aceste aspecte in momentul inchirierii, majoritatea firmelor fiind deschise cerintelor clientilor.

Pot inchiria o masina daca am 18 ani?

In general daca ne dorim sa inchiriem o masina avem nevoie de o anumita perioada de timp de experienta la volan. Aceasta perioada difera de la un serviciu inchiriere masina Cluj la altul. In unele cazuri exista posibilitatea ca aceasta perioada sa fie de cel putin un an, lucru care face imposibila inchirierea de catre o persoana de 18 ani. Aceste decizii sunt luate de conducerea fiecarei firme in functie de masinile puse spre inchiriere si experienta lor anterioara cu persoane de diferite varste.

De la cat pornesc preturile inchirierilor?

Pretul fiecarei inchirieri difera de la o masina la alta si de la programul prin care alegem sa inchiriem. Cosul aceleiasi masini se poate chiar dubla daca alegem sa inchiriem masina cu protectie la risc. Acest lucru inseamna ca in cazul in care se produc accidente, nu vom fi nevoiti sa platim o taxa suplimentara, taxa fiind inclusa deja in pretul inchirierii.

De la cine imi pot inchiria o masina in Cluj?

Indiferent care ar fi motivul inchirierii, daca indepliniti conditiile impuse de firma, cel mai bun loc de inchirieri masini din Cluj este Caroutis.

Pe acestia ii gasiti langa aeroport sau pe caroutis.com. Alegerea site-ului va permite sa rezervati o anumita masina online si aveti siguranta ca in momentul in care va prezentati la sediu ea nu va fi data altei persoane.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here