Cadou pentru bugetari. Zile libere de Craciun si Anul Nou

0

Premierul Viorica Dancila a anuntat joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca angajatii din sectorul bugetar vor avea doua zile libere in plus de sarbatori, in 24 si 31 decembrie.

„Am o veste buna pentru angjatii din sistemul bugetar. Se vor bucura de inca doua zile libere in preajma Craciunului si Anului Nou, respectiv 24 si 31 decembrie. Sper ca tot mai multi romani sa aiba liniste si tihna de aceste sarbatori impreuna cu familiile”, a spus Dancila.

Ea a mai anuntat ca a discutat cu ministrii Muncii, Sanatatii si cu cel de Interne si ca vor fi luate masurile necesare pentru ca plata pensiilor sa se incheie inainte de sarbatori, iar serviciile de sanatate si siguranta populatiei sa fie asigurate cu prioritate astfel incat romanii sa se poata bucura de acesta perioada.

Ca urmare a deciziei Guvernului, angajatii din sistemul bugetar vor avea vacante prelungite de Craciun si de Anul Nou, dat fiind ca 24 decembrie si 31 decembrie sunt zile de luni urmate fiecare de zile libere, facandu-se astfel punte cu zilele libere din weekend.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.