Cadavrul unui tanar de 22 ani cu plaga injunghiata, gasit in Oradea. Barbatul ar fi din Bacau


Trupul neinsufletit al unui tanar de 22 ani, cu o plaga injunghiata, a fost gasit in Oradea. Anchetatorii au stabilit ca acesta s-ar fi injunghiat in inima.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, printr-un comunicat de presă, că trupul neînsufleţit al unui bărbat a fost găsit în Oradea şi prezenta urme de violenţă

În cursul zilei de 26 mai 2022 a fost găsit, de către organele de poliţie, cadavrul unei persoane de sex masculin în vârstă de 22 de ani, pe raza municipiului Oradea în zona Selgros, cadavrul prezentând urme de violenţă. În dosar s-a dispus începerea urmăririi penale in rem cu privire la infracţiunea de omor”, precizează comunicatul.

Sursa citată menţionează că în urma necropsiei a rezultat că bărbatul s-a înjunghiat în inimă. 

Prin constatările preliminare ale SJML Bihor, după efectuarea autopsiei medico-legale s-a precizat că moartea victime a fost violentă şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute, consecinţa unei plăgi înţepate-tăiate transfixiante prin cord şi s-a opinat în sensul că leziunea tanatogeneratoare a fost autoprovocată”, au mai precizat procurorii.

Potrivit presei locale, bărbatul respectiv este din Bacău. Deocamdată nu se cunosc motivele pentru care s-a omorât.

Sursa: news.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.