Cabina foto BW Photo Booth, de la Arena Mall Bacău, transformă INSTANT fotografia în cea mai cool distracție

0

Simplu, practic, distractiv, durează doar 1 minut și pleci acasă cu o fotografie gata de pus în ramă sau pe frigider.

Ai nevoie de poze tip buletin sau poză pașaport? Nimic mai simplu! – 1 minut și obții pe loc un set de 8 poze tip pașaport (3,5 x 4,5 cm)

O cabină foto BW Photo Booth a fost recent amplasată la ARENA MALL Bacău. Cu un drum la mall, puteți, de acum încolo, rezolva simplu și rapid problema fotografiilor cadou sau cele pentru documente oficiale și aveți parte, în același timp, de distracție, fiind chiar dvs operatorul instant al cabinei.

Cum funcționează?

Din meniul start cu touch screen, puteti alege Foto FUN (divertisment) sau Foto ID.

  • Fotografiile de tip FUN pot fi alb-negru sau color și puteți opta dintre diferite colaje și GIF-uri! Într-o sesiune foto se realizează 4 fotografii. Acestea sunt listate pe loc în format fâșie (5 x 15 cm) în două exemplare, sau în format colaj (10 x 15 cm) într-un singur exemplar.
    Fotografiile de tip fun, cu ajutorul unui cod unic, pot fi descărcate în format electronic de pe cloud (myphotocode.com). Astfel aveți siguranță și acces rapid la poze în format electronic și chiar puteți genera un scurt video GIF haios, numai bun de pus pe Social Media.
  • În cazul fotografiilor tip ID (poza tip buletin & poza pașaport),  pentru documente oficiale, într-o sesiune foto sunt realizate instant 8 fotografii de 3,5 x 4,5 cm pe o coală de 10 x 15 cm. Puteți reface sesiunile de oricâte ori doriți – printarea se face numai după alegerea pozei care vă place! Dacă este necesar, acestea pot fi relistate în mai multe exemplare, însă aceste fotografii nu se pot descărca în format electronic.


Informații despre modul de operare găsiți citind instrucțiunile afișate în cabina foto, sau vizionând videoclipul de mai jos:

Vă așteptăm la o sesiune de distracție cu fotografii la Arena Mall Bacău – zona scărilor rulante https://cabinefoto.ro/locatii-bacau . Hai cu  brânza 🧀


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.