Bursa si Forumul de Turism Balnear 2012 la Slanic Moldova

0

Slanic Moldova va fi centrul turismului romanesc pentru cateva zile. Aproximativ 100 de representanti ai statiunilor balnecoclimaterice din tara vor participa la evenimentul international : „Bursa si Forumul de Turism Balnear 2012”.

Băile Olăneşti, Băile Herculane, Govora, Amara sau Sovata sunt doar câteva din cele peste o sută de staţiuni ai căror reprezentanţi vor fi prezenţi în aceste zile la Slănic Moldova cu ocazia “Bursei şi Forumului de Turism Balnear 2012″, eveniment orgnaizat de Primărie.

Cu ocazia acestui eveniment, se vor organiza expozitii de pachete si oferte turistice, conferinte si simpozioane. Prima manifestare de acest gen a avut loc astăzi, sub titlul “Calificarea în Turismul balnear – O şansă pentru viitor”, un proiect european amplu, în valoare de 5 milioane de euro. Demersul vizează  calificarea în turism a peste 2.000 de persoane în toate profesiile din acest domeniu. Grupul ţintă al proiectului este format din aproape 4.000 de angajaţi, 10 persoane fizice autorizate, cinci întreprinderi familiale şi cinci, individuale.

 

Sursa: impulstv.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.