Boxerul bacauan, Ronald Gavril, a fost invins la puncte in meciul cu David Benavidez, pentru titlul mondial WBC

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Boxerul bacauan, Ronald Gavril, a fost invins la puncte de americanul David Benavidez in meci pentru titlul mondial WBC la categoria supermijlocie, sambata seara, intr-o gala desfasurata la Mandalay Bay Events Center din Las Vegas.

Benavidez, care l-a invins la puncte (decizie split) pe Gavril si in primul lor meci pentru titlul mondial, in septembrie, a primit decizia in unanimitate, cu 119-109, 120-108 si 120-108, la capatul unei confruntari pe care a dominat-o de la un capat la altul.

 

Meciul de sambata a fost o revansa a duelului din luna septembrie, cand Ronald Gavril (31 ani) a fost invins la puncte de David Benavidez (21 ani), tot la Las Vegas. Benavidez (20 ani in acel moment) a fost vazut invingator de doi arbitri-judecatori, cu 116-111 si 117-111, in timp ce Gavril (care l-a trimis la podea pe american in ultima runda) a fost creditat ca invingator de altul, cu 116-111.

In septembrie, David Benavidez a devenit cel mai tanar campion mondial din istorie la categoria supermijlocie, dar si cel mai tanar campion mondial la zi, indiferent de categorie.

Benavidez are acum 20 de victorii la profesionisti din tot atatea meciuri (17 KO), in timp ce Gavril (31 ani) are 18 victorii (14 KO) si 3 infrangeri.

Ronald Gavril a ratat o noua sansa de a deveni al cincilea boxer roman campion mondial la profesionisti, dupa Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute si Adrian Diaconu.

Sursa: agerspres.ro

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here