Bookzone, librarie online, iti ofera sansa de a castiga carti pentru un an!

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Alaturi de reducerile sezoniere si promotiile de Black Friday, Bookzone – librarie online – ti-a mai pregatit o surpriza! In aceste ultime momente ale anului 2019, te poti inscrie in concurs pentru a castiga carti pe un an intreg!

Mai exact, vei avea sansa de a te bucura de toate noile titluri de la Bookzone pe tot anul 2020! Minimum 50 de noi aparitii de la libraria online Bookzone sunt gata sa te incante, sa te relaxeze si sa-si impartaseasca cu tine secretele.

librarie online

Ce trebuie sa faci?

Comanda carti de la Bookzone, librarie online, in perioada 15 octombrie – 19 decembrie 2019 si vei avea sansa de a primi timp de un an cele mai noi carti de la aceeasi librarie online! Te asteapta romane de dragoste, carti pline de mister, povesti pentru copii si multe altele!

Ai sansa de a fi unul dintre cei 10 cititori de cursa lunga, care se vor bucura gratuit de toate aparitiile de anul viitor ale librariei online Bookzone.

Vei avea astfel parte de titluri diverse, de la autori romani, precum si straini. Pe scurt, minimum 50 de noi aparitii sunt gata sa te incante si sa-ti ofere acea stare de bine, pe care nu o poti compara cu nimic.

Cauti cea mai buna metoda pentru a scapa de stres?

Conform statisticilor, cititul este cea mai relaxanta activitate, iar numai 6 minute de citit pe zi iti vor reduce stresul cu 68%! Asadar, pregateste-te sa scapi de griji si de stres si sa descoperi povesti fascinante in paginile cartilor de la libraria online Bookzone!

librarie_online

Asadar, cum poti sa participi?

  • Comanda de la libraria online Bookzone.ro in perioada 15 octombrie – 19 decembrie 2019.
  • Posteaza pe Facebook sau pe Instagram o fotografie cu comanda ta proaspat primita de la Bookzone, pana pe 19 decembrie la miezul noptii.
  • Da tag Bookzone in descrierea fotografiei. (@Bookzone)
  • Asigura-te ca postarea este publica, pentru a o putea vedea si noi.
  • Pe 20 decembrie vom extrage cei zece „campioni”, live pe pagina de Facebook a librariei online Bookzone, la ora 15:00.
  • Din momentul in care vei fi declarat unul dintre cei 10 castigatori, vei primi acasa toate aparitiile editurii Bookzone, gratuit, pana pe 20 decembrie 2020.
  • Iar pentru ca asteptarea sa fie mai dulce, primul colet il vei primi chiar de Craciun, cu toate aparitiile Bookzone din perioada concursului!

Ce spui? Esti gata sa te inscrii in concurs? Alege-ti cartea preferata, comand-o de la libraria online Bookzone si urmeaza toti pasii de mai sus! Ai o sansa reala de a fi chiar tu unul dintre cei 10 fericiti campioni! Preferam sa nu folosim termenul de castigator deoarece, in fond, cu totii avem de castigat de pe urma lecturarii!

Pentru mai multe detalii, regulamentul concursului este disponibil aici: https://bookzone.ro/concurs-2019.

Drept urmare, fie ca esti un impatimit al romanelor SF, sau o pasionata de carti de dragoste, la libraria online Bookzone vei gasi o gama foarte diversa de romane si carti, la preturi accesibile, potrivite fiecarui indragostit de literatura! Bucura-te de cartile tale preferate!

Lasa un comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here