Blue Air : „Ne concentram pe creșterea organică, cu focus principal pe cresterea gradului de satisfacție al pasagerilor”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Intr-un comunicat de presa, Blue Air, cea mai mare companie romaneasca dupa numarul de pasageri, si-a prezentat luni rezultatele financiare pentru cele 12 luni încheiate la data de 30 septembrie 2019.

Profitul operațional pentru anul financiar 2019 a ajuns la 8.9 mil. euro (față de o pierdere operațională de 19 mil. euro în aceeași perioadă a anului trecut), cu un nivel al câștigurilor înainte de leasing și amortizare (EBITDAR) de 51 mil. euro. Veniturile totale pentru cele 12 luni au ramas la un nivel comparativ cu cele din perioada anterioară, de aprox. 390 mil. EUR (fără taxe de pasageri ).

Ce perspective are Blue Air

Compania a transmis presei ca-si doreste sa-si concentreze eforturile pe o crestere organica si a satisfactiei pasagerilor :

„Ne concentram pe creșterea organică, cu focus principal pe cresterea gradului de satisfacție al pasagerilor. Performanța comercială va fi îmbunătățită prin investiții în digitalizare si IT, venituri crescute din produse auxiliare, reînnoirea flotei și control strict al costurilor. Continuăm să ne bazăm pe cei cinci piloni ai performanței noastre: satisfacția pasagerilor, eficiență operațională, implicarea angajaților, responsabilitatea socială și valoarea adăugată. Toate aceste direcții strategice vor contribui și vor asigura sustenabilitatea Blue Air pe termen mediu și lung” se arata intr-un comunicat de presa

 

Lasa un comentariu

1 comentariu

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here