Black Friday, valul al doilea. Ultima sansa sa prinzi super reduceri!


BLACK FRIDAY 29 noiembrie 2013. Nume mari s-au înscris pentru valul al doilea de Black Friday: Lidl, Carrefour, Ikea, Orange, Vodafone, MiniPrix, Dedeman, Okazii.ro şi mulţi alţii. Reducerile variază între 50% şi 99%.

LIDL BLACK FRIDAY 29 noiembrie. Nemţii de la LIDL România au anunţat că vor intra în cursa reducerilor de Black Friday (29 noiembrie), cu reduceri de minim 50% la echipamente de gătit şi alte produse electrocasnice.

IKEA BLACK FRIDAY 2013. Magazinul IKEA din Zona Comercială Băneasa organizează în acest an primul Black Friday şi dedică trei zile reducerilor în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie. Reducerile vor ajunge până la 50%.

Orange BLACK FRIDAY 2013. Reducerile continuă şi în magazinul online al Orange, până pe data de 1 decembrie. Compania a anunţat că în fiecare zi introduce în ofertă produse noi.

MiniPrix BLACK FRIDAY 2013. Lanţul de magazine MiniPrix, bazat pe conceptul de discount-uri şi preţuri mici la produse, a luat în serios conceptul de Black Friday şi aplică reduceri suplimentare la articolele de haine şi încălţăminte din stoc. Marţi, 26 noiembrie, MiniPrix propune reduceri de 50% sub egida „Marţi 3 ceasuri bune”.

QuickMobile BLACK FRIDAY, 29 noiembrie. Printre retailerii care au anunţat promoţii de BLACK FRIDAY 2013 se numără şi QuickMobile, care a pregătit o nouă campanie, care va debuta pe 29 noiembrie la ora 9 dimineaţa. Reducerile la telefoane mobile, tablete şi accesorii vor fi de până la 99% din preţul afişat în prezent.

elefant.ro BLACK FRIDAY, 29 noiembrie. Alţi retaileri continuă BLACK FRIDAY 2013 toată săptămâna. În data de 29 noiembrie, toţi cei care vorcumpăra de pe elefant.ro vor primi garantat un cadou. Printre cele 100.000 de produse oferite cadou în ziua de 29 noiembrie 2013, se numără excursii în Praga, Paris sau Viena, tablet iPad, bilete la concerte, eReadere Kindle, parfumuri, bijuterii şi cărţi.

Vodafone BLACK FRIDAY 29 noiembrie. Vodafone România intră în hora reducerilor de Black Friday 2013 şi vine cu oferte pornind de la 0 euro pentru smartphone-uri.

De joi, 28 noiembrie, pana duminica, 1 decembrie, „Black Friday” vine la Vodafone cu smartphone-uri la preturi speciale, de la doar 0 euro, si bonusuri atractive, in toata reteaua magazinelor, precum si online.

OKAZII.ro BLACK FRIDAY 2013. Promoțiile BLACK FRIDAY la Okazii.ro pot fi accesate AICI, începând cu 29 noiembrie, ora 00:00.

Pentru a oferi cumpărătorilor cea mai bună selecţie de produse şi cele mai bune oferte, toate produsele incluse în campania BLACK FRIDAY Okazii.ro sunt selecţionate în parteneriat cu principalele magazine online din cadrul platformei noastre, dar şi cu comercianti independenţi din întreaga ţară.

Domo BLACK FRIDAY 2013. Retailerul Domo a anunţat prelungirea promoţiilor de Black Friday 2013 şi a decis ca ziua de 25 noiembrie să fie Black Monday, cu oferte speciale în magazinul online.

 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.