Beneficiile bratului nordic se vad deja pe Waze. Timpul in trafic se micsoreaza si pentru bacauani

Miercuri a fost deschis traficului si ultimul tronson din Centura Bacaului. Este vorba de bratul nordic, cel care leaga E85 – Calea Romanului de DN15 (drumul Bacau – Piatra Neamt). Cu finalizarea acestui tronson lucrarile la Centura Bacaului s-au incheiat inainte de termen, multumita constructorului bacauan Dorinel Umbrarescu.

   

Un cititor Bacau.NET ne-a trimis aceasta imagine de pe Waze, aratand ca timpul in trafic daca alege sa mearga pe bratul nordic al Centurii este mai mic decat drumul normal spre Bacau. Acesta face zilnic ruta Bacau – Buhusi – Bacau.

La ora 16, se sta si de 5-6 ori la semaforul de la Curtea de Apel, coada fiind pana la sediul EON” a declarat un cetatean, care locuieste in zona strazii Vadu Bistritei

Acum, odata cu deschiderea Centurii Bacaului, timpii petrecuti in trafic s-au micsorat. Chiar daca diferenta nu este foarte mare momentan, estiam ca odata cu inceperea scolii, diferenta va fi semnificativ mai mare.

Desigur, pentru a merge pe ceasta ruta – bratul nordic- este necesar sa ocoliti aproximativ 4 km, insa veti castiga timp. In concluzie, timpul petrecut in trafic se micsoreaza si pentru bacauani, nu doar pentru cei aflati in tranzit.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here