Benea: „Spitalul Judetean Bacau nu a primit nimic de la Guvernul PNL : nici o masca, nici un combinezon, nici o perche de manusi”

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Europarlamentarul Dragos Benea acuza Guvernul PNL ca nu aloca fonduri pentru protectie cadrelor medicale de la SJU Bacau :

„SJU BACĂU NU A PRIMIT NIMIC DE LA GUVERNUL PNL: NICIO MASCA MEDICALĂ, NICIUN COMBINEZON DE PROTECȚIE, NICIO PERECHE DE MĂNUȘI. Nu doar sănătatea românilor e abandonată de PNL și guvernarea sa, ci o țară întreagă e abandonată în aceste zile și lăsată să se descurce cum poate.

La începutul lui martie, în loc de măsuri anti-covid19, Guvernul PNL avea ALTE priorități anticipatele, privatizarea sănătății și a sistemului de urgență, eliminarea lui Arafat etc. Când în Italia se înregistrau mii de îmbolnăviri și zeci de decese, Orban și PNL își stabileau candidații pentru alegerile locale.

Domnilor de la PNL, spitalele noastre au nevoie de „donații” de la Ministerul Sănătății, de materiale și echipamente de protecție pentru personalul medical aflat în prima linie – materiale pe care le-ați fi putut asigura spitalelor, încă din ianuarie dacă v-ar fi păsat de sănătatea românilor.” a spus Benea

Lasa un comentariu

1 comentariu

  1. un om nesimtit…aruncat in lumea politica de un alt nesimtit ….Sechelariu…. are multe vile, case, proprietati dar nu pe numele lui….are pretentia ca el a facut ceva pentru bacau… dar nu oameni buni nu a facut nimic decat propaganda mai ales de centura bacaului alaturi de dl. sova……in final un europarlamentar aruncat la bruxel de cine credeti????… hai sa aflam….ba…fii calm a cui este vila de la podu cu lanturi???n…in ce ralatie mai esi cu DL iacubov????.

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here