Benea, dupa vizita lui Orban pe Centura Bacaului : ” Ei n-au făcut nimic pentru Bacău de când sunt la guvernare, dar în campaniile electorale sunt vizitatori fără bilet la centura Bacăului”

Dragos Benea a reactionat imediat, intr-o postare pe Facebook, dupa ce premierul Orban si ministrul Bode au vizitat Centura Bacaului. Cei din urma au anuntat ca portiunea de autostrada se va da in trafic in luna decembrie.

Dragos Benea il acuza pe premier ca in planul de redreseare a tarii nu exista Autostrada Bacau – Brasov, in schimb metroul de la Cluj apare :

Orban şi Bode, doi clovni care ne vizitează doar în campaniile electorale. Ei n-au făcut nimic pentru Bacău de când sunt la guvernare, dar în campaniile electorale sunt vizitatori fără bilet la centura Bacăului, proiectul guvernării PSD 2017-2019

Într-un an, au mai venit prin Bacău fix acum două luni, în campania pentru locale; iată-i reveniți aici, în campania pentru parlamentare, lăudându-se cu munca altora de la centura Bacăului.

Şi mai au un obiectiv – să ascundă sub preşul propagandei murdăria alocărilor discreționare şi nedrepte din Planul Național de Redresare şi Reziliență, respectiv: ZERO fonduri prevăzute pentru autostrada peste Carpați; 1 MILIARD de euro alocați metroului lui Boc de la Cluj.” a spus Benea

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here