Benea despre demisia lui Scripat: „Aceasta demisie „in alb” este un instrument de santaj. Nu ar trebui sa existe”

Dupa sedinta de CJ, in care au fost votati cei doi presedinti, PSD Bacau a organizat o conferinta de presa in care presedintele Benea a oferit cateva explicatii presei.

Benea a precizat ca aceata alianta „anti” a refuzat sa lase un membru PSD in comisia de numarare a voturilor intrucat avea ceva de ascuns. Benea s-a declarat surprins de decizia lui Constantin Scripat de a demisiona din ALDE:

„Am asistat la o premiera in politica bacauana, nemaiintalnita in ultimii 30 de ani. Alianta „anti” constituita din cele 6 partide nu a fost de acord ca PSD sa aiba un membru in comisia de numarare a voturilor.

Inainte de votul pentru vicepresedinti, am fost anuntati de presedinta ALDE, ca un consilier si-a dat demisia, dupa ce acesta a fost in comisii, a votat proiectul cu DGASPC – brusc si-a dat demisia, desi era in sala. ” a spus Benea

De asemenea, Benea s-a declarat surprins de atitudinea Pnl-Usr-Plus care l-au sustinut pe Necula pentru pozitia de vicepresedinte CJ insa l-au criticat puternic la primaria Bacau:

„Am fost surprins de atitudinea PNL-USR-PLUS care au facut un trenulet pentru cel trimis in instanta – Necula – fost primar al Bacaului, pentru a-l face vicepresedinte al CJ-ului. Acum o luna spuneau de el ca nu e bun la primarie, dar acum e bun vicepresedinte de CJ. Caraghiosi pana la capat.” a mai spus Benea

Despre demisia „in alb” a lui Constantin Scripat, Benea a spus ca acest „instrument” nu trebuie sa existe in politica intrucat este o forma clara de santaj.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here