Becali: „Am luat licenta deja, am pus banii intr-un cont la banca ca sa stabilim buna credinta. E o suma care va fi platita catre FCM Bacau daca instanta de judecata va hotari”


Gigi Becali a declarat, joi seara, ca nu are nicio emotie cu privire la posibilitatea ca Steaua sa fie exclusa din fotbal.

Desi la Curtea de Apel au fost intentate trei procese in care partea parata este Federatia Romana de Fotbal, Gigi Becali sustine ca, in realitate, sunt doar niste actiuni in constatare.

„Nu am dat nicio federatie in judecata. Noi am cerut o actiune in constatare la Curtea de Apel, daca sa punem in aplicare hotararea TAS. Curtea de Apel spune ca TAS nu e recunoscut in Romania”, a spus Becali la Digi Sport.

Steaua, la un pas sa fie exclusa din fotbal

De asemenea, Becali a anuntat ca nu va plati datoria catre FCM Bacau, mentionand ca are acceptul Federatiei.

„Am luat licenta deja, am pus banii intr-un cont la banca ca sa stabilim buna credinta. Am luat o scrisoare de garantie bateriala si am facut o scrisoare cu cash colateral. E o suma care va fi platita catre FCM Bacau daca instanta de judecata va hotari”, a adaugat Becali.

Universitatea Craiova a fost exclusa pentru un caz similar, dar Becali sustine ca Steaua nu va ajunge in aceasta situatie.

„Au patit-o pentru ca oamenii de la Federatie n-au stiut. Exista hotarari conform carora Comisia pentru Solutionarea Litigiilor de la FRF este tribunal arbitrar, precum TAS. Deci nu mai aveam ce sa cautam la TAS, am fost deja la un tribunal arbitrar”, a conchis Becali.

Sursa: ziare.com

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.