Băuturi care te ajută să scapi de burtă

Te-ai decis să scapi de burtă? Înseamnă că trebuie să renunţi la sucurile din comerţ, la cocktail-uri şi băuturi alcoolice în favoarea acestor băuturi gustoase. Evident, ele nu îţi vor topi ca prin minune grăsimile, ci doar vor contribui la slăbire în timp ce ţii o dietă sănătoasă şi faci mişcare. În plus, unele din aceste băuturi previn şi vindecă balonarea pentru ca tu să ai un abdomen mai plat, scrie Unica.ro. Ceaiul de mentă

Ceaiul de mentă are efecte benefice asupra tractului digestiv. Dacă îl bei cu regularitate, vei avea un tranzit intestinal mai bun, vei scăpa de balonare şi de flatulenţă. În plus, un ceai de mentă băut după masă te ajută să digeri mai bine grăsimile.

Un smoothie de ananas

Ca să previi balonarea şi să ai o digestie mai bună, încearcă un smoothie din ananas proaspăt- Ananasul este singurul fruct pe care e recomandat să-l mănânci imediat după masă deoarece conţine enzime digestive.

Ceaiul verde

Banalul ceai verde, care se găseşte la orice supermarket, este o adevărată minune în lupta cu kilogramele în plus. Antioxidanţii pe care îi conţine ajută la arderea grăsimilor, aşa că este o băutură pe care o poţi consuma toată ziua, în loc de apă. De asemenea, un ceai verde este util înaintea unui antrenament cardio pentru că te ajută să arzi mai multe calorii.

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here