Barbat din judetul Bacau, retinut pentru braconaj. Politistii au descoperit un caprior in masina acestuia


          La data 14 aprilie a.c., polițiștii Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa, au oprit pentru control în Fondul de Vânătoare de pe raza de competență, un autoturism condus de un bărbat de 39 de ani, din comuna Asău.

          La controlul autovehiculului, în interior a fost identificată o armă de vânătoare, proprietatea pasagerului, un bărbat de 38 de ani, din aceeași localitate, care este deţinător legal, fiind membru în cadrul Filialei de Vânătoare Comăneşti.

           În acelaşi autovehicul a mai fost identificat cadavrul unui căprior cu o greutate de aproximativ 25 kg.

        Arma, muniţia, precum şi permisul de armă al celui în cauză au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

        Cadavrul căpriorului a fost predat paznicului de vânătoare.

        În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de braconaj cinegetic, transportul vânatului dobândit în condiţiile art. 42 sau găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse uşor identificabile provenite de la acesta, dobândite fără respectarea condiţiilor legii şi uzul de armă fără drept.

       În baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Brusturoasa au dispus reţinerea bărbatului de 38 de ani, pentru o perioadă de 24 de ore.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.