Barbat din Bacau retinut pentru santaj si inselaciune. A facut rate la telefoane pe diverse persoane in valoare de 15.000 euro

0

La data de 16 octombrie a.c., polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Bacău au reținut, pentru 24 de ore, un bărbat de 47 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea  infracțiunilor de șantaj și înșelăciune. Cel în cauză a fost introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Din cercetări a reieșit faptul că, în perioada aprilie – iulie a.c, un bărbat de 47 de ani din municipiul Bacău ar fi abordat și indus în eroare 4 persoane cu vârste cuprinse între 53 și 74 de ani, pe care le-ar fi determinat să achiziționeze telefoane mobile în rate, din mai multe magazine din localitate, prejudiciul creat fiind de 72.000 de lei.

          Bărbatul le-ar fi oferit în schimb sume de bani cu mult sub valoarea reală a dispozitivelor, totodată promițându-le că va achita ratele. Ulterior, cel în cauză nu ar fi achitat ratele și ar fi șantajat persoanele păgubite să nu sesizeze organele de poliție.

          După administrarea probelor, față de cel în cauză a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale Bacău.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de șantaj și înșelăciune.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.