Bărbat aflat sub măsura controlului judiciar, reținut de polițiști după ce ar fi sustras un portofel

0

La data de 22 mai a.c., polițiștii Stațiunii Târgu-Ocna au pus în aplicare un mandat de percheziție în localitate, la domiciliul unui bărbat de 42 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Arestul I.P.J. Bacău.

          La data de 16 mai a.c., polițiștii au fost sesizați despre faptul că, un bărbat de 42 de ani, ar fi pătruns în incinta unei societăți comerciale din Stațiunea Târgu-Ocna, de unde ar fi sustras un portofel aparținând unei angajate în vârstă de 37 de ani, în care se aflau documente, carduri bancare și o sumă de bani.

          La data de 22 mai a.c., polițiștii Stațiunii Târgu-Ocna, împreună cu luptători pentru acțiuni speciale au pus în aplicare un mandat de percheziție emis de Judecătoria Onești, la domiciliul celui în cauză.

          În urma percheziției, polițiștii au descoperit și ridicat în vederea continuării cercetărilor, mai multe bunuri și mijloace materiale de probă.

          Bărbatul se afla sub măsura controlului judiciar, acesta fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

          După administrarea probatoriului, polițiștii au luat măsura reținerii pentru 24 de ore și l-au introdus pe bărbat în Arestul I.P.J. Bacău. Ulterior, cel în cauză a fost prezentat instanței de judecată care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

          Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.