Bănuiți de tâlhărie calificată, reținuți de polițiști                                                   


Polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Răcăciuni au identificat și reținut pentru 24 de ore, doi localnici bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

La data de 05 februarie a.c., în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Secţiei 5 Poliție Rurală Răcăciuni au fost sesizați, prin SNUAU 112, de către o femeie de 50 de ani, din comuna Orbeni, despre faptul că, în seara precedentă, în jurul orei 23.30, două persoane necunoscute au deposedat-o de o poşetă în care se afla un telefon mobil.

         Polițiștii au început imediat cercetările în acest caz și au stabilit că, la data de 04 februarie a.c., în jurul orei 22.30, femeia se deplasa către locuinţa de domiciliu a mamei sale, pe drumul comunal din Orbeni, când, la un moment dat din spatele său s-ar fi apropiat două persoane  necunoscute, care i-ar fi smuls din mână o poşetă în care se afla un telefon mobil.

        Ca urmare a activităților operative efectuate, au fost identificați doi localnici, bănuiți de comiterea faptei, care au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Arestul I.P.J.Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentApa din Rezerva de Apa curge printr-o conducta scoasa din uz din 2020. O avarie mai mare ar putea inunda terenurile private din zona
Articolul urmatorA condus băut și cu permis susceptibil a fi fals

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.