Bănuit de furt calificat, reținut de polițiștii de investigații criminale din Bacău

Polițiștii de investigații criminale din Bacău au reținut un tânăr de 28 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, din data de 24 martie a.c., din imobilul unei localnice. O parte din prejudiciul de aproximativ 48.000 de lei a fost recuperat în urma unor percheziții domiciliare.

Ca urmare a unor activități investigative efectuate pe raza județelor Bacău și Vaslui, polițiștii Biroului de Investigaţii Criminale Bacău au depistat si condus la sediul poliției un tânăr de 28 de ani, din județul Vaslui, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Asupra acestuia, au fost identificate mai multe bunuri din cele sustrase din locuinta unei femei din Bacău, precum si a sumei de 5700 lei.
De asemenea, au fost puse în aplicare trei mandate de perchezitie domiciliară, emise de Judecătoria Bacău, două pe raza mun.Bacău și o perchezitie pe raza județului Vaslui. Trei persoane au fost conduse la sediul Politiei Municipiului Bacău pentru audieri.

Cu ocazia perchezițiilor efectuate au fost ridicate în vederea cercetărilor, mijloace materiale de probă și bunuri din cele sustrase din locuinta păgubitei, precum telefoane mobile, bijuterii din argint, parfumuri și suma de 5.000 lei, fiind astfel recuperat o parte din prejudiciu.
Faţă de tânărul de 28 de ani s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore. Activitățile au beneficiat de suportul Brigăzii Operațiuni Speciale Bacău.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedent41 de tineri băcăuani vor să devină jandarmi
Articolul urmatorUrmarit international, depistat pe strada Mihai Eminescu din Municipiul Bacau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.