Bacaul, locul 3 in Top 10 Capital cele mai bogate judete dupa valoarea averilor


Foto : capital.ro

In fiecare judet din Romania, exista cel putin un om de afaceri cu o avere sufiecient de mare pentru a intra in Top 300. Totusi, in unele judete se concentreaza cea mai mare parte a averilor milionarilor romani.

In Bucuresti, isi desfasoara activitatea cei mai bogati romani din top 10. Cu toate astea, mai sunt si alti milionari din Top 10 care nu-si au resedinta in Bucuresti :  Frank Timiș, care este și cetățean australian și își derulează businessul pe continental african, Zoltan Teszari, care locuiește în continuare în Oradea, Bihor, Gabriela Valentin Comănescu, cu sediul de bază în Constanța și Ioan Niculae, care menține locațiile din Zimnicea și Giurgiu ca sedii importante ale businessului său.

In cei doi ani de criza, doar doua judete au inregistat cresteri ale valorii afacerilor : Bacaul si Constanta.

Bacaul, al treilea judet ca valoare a averilor cumulate

Surprinzator este faptul ca orasul Bacau ocupa locul al treilea in topul judetelor, ca valoare a averilor cumulate. Valoare ridicata a averilor celor 5 milionari care-si au sediul in Bacau este de 1,2 miliarde euro si i se datoreaza in special lui Dorinel Umbrarescu( 500 milioane euro ).  Surpriza a fost generată de creșterea afacerilor desfășurate de cei doi oameni de afaceri de pe malul Trotușului, Dorinel Umbrărescu și Costel Cășuneanu, ambii cu activităţi în construcția de drumuri și autostrăzi.

Celelalte judete din tara au inregistrat scaderi in mare parte, atat la nivel de profit cat si la nivel de numar de milionari.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentTariceanu nu vede cu ochi buni asocierea PNL cu Becali
Articolul urmatorNicusor Damian, cercetat in libertate. DIICOT Iasi a declarat recurs sambata

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.