Bacaul , in topul judetelor care sunt obligate sa dea banii de la UE inapoi


Sefii judetelor care au cheltuit ilegal fondurile europene au dat dat inapoi aproximativ 3 milioande euro. Primul loc in topul judetelor este ocupat de Dambovita si Teleorman.

Comisia Europeana a decis in iunie sa blocheze fondurile UE pe Axa 2 , a Programului Operational Regional. Romania trebuie sa elimine aceste nereguli pentru a mai avea o sansa la aceste fonduri , care au ca scop reabilitarea drumurilor judetene.

„Cei în cazul cărora s-a decis impunerea de corecţii financiare pot depune contestaţie. Sunt două instanţe care pot judeca cazul, în cadrul ministerului şi instanţa de judecată. În cazul celor care au primit deja banii, vom cere oprirea sumei din cotele defalcate pe TVA sau se va face titlu de creanţe”, a explicat, pentru EVZ, Răzvan Murgeanu

Primaria Bacau ar avea de restituit 254.000 fara TVa , conform EVZ.ro , pentru că a încheiat un act adiţional de mărire a valorii contractului de lucrări prin procedură de negociere, fără publicarea prealabilă a unui anunţ de participare, fără respectarea prevederilor legale, se precizează în raportul întocmit în urma celui de-al doilea control.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.