Bacauanul Ronald Gavril face senzaţie la Las Vegas: 10 victorii la profesionisti

0

Ronald Gavril_1Bacauanul de 27 de ani, Ronald Gavril, a castigat toate cele 10 meciuri disputate pana acum la profesionisti, 7 dintre ele prin KO. Ronald face parte din echipa celebrului boxer american, Floyd Mayweather, pregătindu-se în sala acestuia de la Las Vegas.

Sambata seara, Ronald Gavril, a intrat in ring pentru a 10-a oara la profesionisti, facand senzatie. Românul a boxat în Las Vegas, împotriva lui Thomas Falowa, pe care l-a si invins. „Întotdeauna am visat să ajung în America şi să devin profesionist, iar acum îmi trăiesc visul! Am urmărit multe meciuri vechi disputate în America, cunosc marile nume ale acestui sport şi îmi doresc să mă număr şi eu printre ele”, a declarat românul într-un interviu acordat site-ului Topclasboxing.

Pugilistul originar din Bacău este conştient că succesul nu poate fi obţinut fără un efort intens, iar pentru aceasta se antrenează din greu în vederea următoarelor sale meciuri. „Mă antrenez şase zile pe săptămînă, de două ori pe zi, cu excepţia sîmbetei, cînd mă rezum să alerg dimineaţa pe distanţa de 5 mile. Munca mea este full-time, indiferent dacă trebuie să boxez sau nu. Sînt mereu în formă de luptă. Am o echipă minunată în jurul meu: manager, antrenor, promotor, precum şi direcţia şi disciplina pentru a ajunge departe.

Ronald Gavril a participat ca amator la 3 Campionate Mondiale şi tot atîtea Europene cu echipa României, disputînd în total aproape 200 de meciuri.

Comentarii
Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.