Bacauanul care vrea sa cucereasca lumea prin peisajele construite in acvarii!

0

Aquascaping-ul este o forma complexa de arta foarte putin cunoscuta in Romania, dar extrem de spectaculoasa. Mai exact, este vorba despre adevarate peisaje construite in acvarii de oameni cu mult talent, daruire, precizie, o mare atentie la detalii, rabdare dusa la extrem si multe cunostinte de biologie. Un astfel de om cu un talent nemasurat si o pasiune extraordinara este si Ionut Godea, aquascaper roman care a reusit, gratie setup-urilor sale spectaculoase, sa se faca remarcat in afara granitelor tarii.

aquascaping14

Cu toate ca aquascaping-ul reprezinta o forma de arta nu foarte cunoscuta la noi in tara, exista totusi un tanar extrem de talentat care o practica cu succes. Numele lui este Ionut Godea, iar pasiunea lui pentru acvarii l-a facut sa devina cunoscut peste hotare. Poze cu lucrarile sale au aparut pe o multime de site-uri si forumuri de specialitate din strainatate, iar asta nu poate decat sa-i aduca satisfactii greu de descris in cuvinte si sa-l faca sa-si doreasca si mai mult ca aceasta forma de arta sa devina din ce in ce mai cunoscuta si in Romania.

aquascaping1

ionut_godea„E pacat ca lumea sa nu cunoasca acest domeniu deosebit si accesibil. Imi place foarte mult aceasta lume acvatica, cu plantele si vietuitoarele ei. De aceea incerc sa fac ceva frumos, ceva diferit. Si chiar am muncit pentru aceasta: am studiat mult, am experimentat. Si ma bucur ca in scurt timp am devenit apreciat atat in tara noastra cat si in strainatate, atat de incepatori, cat si profesionisti. Astfel, Romania a devenit cunoscuta si pe acest segment. Poze cu setup-urile mele circula pe Facebook, la diferiti utilizatori din toata lumea: SUA, UK, Spania, Turcia, etc. Tot ceea ce fac, izvoraste din pasiune.

Aquascaping-ul e o forma de arta, aduce natura in casa. O lume putin accesibila – cea acvatica, poate ajunge in casele noastre. Dupa o zi obositoare, privitul unui acvariu ne poate deconecta cu usurinta de la problemele noastre zilnice”, isi incepe bacauanul Ionut Godea „pledoaria” cu privire la aquascaping.

aquascaping2 aquascaping3 aquascaping4 aquascaping6 aquascaping11

Sursa: agentiadepresamondena.com


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.