Bacauanii vor primi apa calda dupa trei saptamani de pauza


Cele 18 000 de familii din Bacau care sunt racordate la sistemul centralizat de termoficare vor avea din nou apa calda, dupa trei saptamani.

Potrivit reprezentanţilor CET Bacău, furnizarea apei calde în municipiu a fost reluată în urma renegocierii graficului de plăţi către furnizorul de gaze, respectiv E.ON Moldova.

„Graficul de plăţi al datoriilor către furnizorul de gaze a fost renegociat astfel încât, în baza unui nou acord, s-a putut reporni activitatea societăţii şi, implicit, apa caldă în municipiu. Reluarea apei calde se va face treptat, pe durata a câteva ore, având în vedere mărimea reţelei de distribuţie”, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al CET SA Bacău, Elena Cârnu.

În 27 mai, societatea CET SA Bacău a întrerupt furnizarea apei calde în municipiul Bacău, pe termen nelimitat, fiind afectate cele 18.000 de familii racordate la sistemul centralizat de termoficare.

Măsura sistării furnizării apei calde a fost luată din cauza datoriilor populaţiei, care depăşesc 35 de milioane de lei.

Sursa: mediafax.ro


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentJoi, circulatia intre Spitalul Judetean si Biserica „Sf. Gheorghe” (str Marasesti) va fi inchisa de la 11:30
Articolul urmatorVasile Botomei a fost pus in libertate de Curtea Suprema. Nu are voie sa paraseasca tara

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.