Băcăuanii sunt invitaţi sâmbătă la o plimbare de seară cu bicicletele


Sâmbătă, 13 iunie 2015, grupul de iniţiativă Băcăuanii vor piste pentru biciclete începe sezonul de vară al evenimentelor cu mult aşteptata reeditare a plimbării de seară cu biciclete pe străzile oraşului, acţiune la care sunt aşteptaţi nu doar bicicliştii, ci şi posesorii de patine cu rotile din Bacău.

Night ride 2 va debuta la ora 20:00 în Piaţa Tricolorului, unde se va forma coloana de biciclişti, după care continuă cu un traseu lejer ce măsoară 7 kilometri: Casa de Cultură – Bulevardul Ioniță Sandu Sturza – strada Oituz – strada Energiei – strada Mioriţiei – Autogară – Statuia lui Ştefan cel Mare – Centru – Parcul Cancicov. Se poate spune că traseul reprezintă un tur al sensurilor giratorii din zona centrală, 6 la număr.

Cristian Ghingheş, iniţiator Băcăuanii vor piste pentru biciclete:

Vrem să parcurgem traseul cu viteză redusă, astfel încât grupul să rămână compact, pentru a le arăta încă o dată autorităţilor că suntem mulţi biciclişti în Bacău şi că avem nevoie de piste pentru biciclete. Cel de-al doilea scop al acţiunii este promovarea mersului pe bicicletă în rândul băcăuanilor aflaţi la plimbare sâmbătă seara.

Organizatorii nu îşi asumă răspunderea pentru eventualele accidente şi le recomandă participanţilor la eveniment să fie echipaţi corespunzător pentru folosirea bicicletei pe timp de noapte.

Parteneri: Elephant Bike Club, Cetățeni Activi pentru Bacău, I Love Bacău, Probike Group, NOI#Bacau, Romanian Youth Movement for Democracy, Surf the Earth Project – STEP, Asociaţia Be Great şi Academia Tinerilor

Traseul pe Google Maps: http://bit.ly/nightride2

Evenimentul pe Facebook: facebook.com/events/1037294019614969


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentAccident cu victima pe fondul consumului de alcool
Articolul urmatorPedepse între 15 şi 18 ani de închisoare în dosarul uciderii afaceristului băcăuan Valeriu Damian

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.