Bacauanii pot dona cadouri pentru copiii la care Mos Craciun ajunge mai rar. Campania are loc la Auchan

Anul acesta, cele 23 de Centre Comerciale Auchan, Aushopping, Drumul Taberelor și Coresi Shopping Resort gestionate de Ceetrus în Romania, lansează campania  “Hai să fii spiriduș de nădejde”, o amplă inițiativă la nivel național ce își propune să conecteze clienții care își doresc să dăruiască și copiii la care Moș Crăciun ajunge mai rar.

Împreună cu partenerul campaniei, organizația Salvați Copiii, echipele centrelor comerciale provoacă clienții din comunitate să se transforme în ajutoare de nădejde ale lui Moș Crăciun și să dăruiască un cadou copiilor din centrele educaționale din diverse orașe ale țării. Campania are loc în zilele de joi, vineri, sâmbătă și duminică: 5 – 8 decembrie, respectiv 12 – 15 decembrie.

Implicarea în campania ”Hai să fii spiriduș de nădejde”, desfășurată în Centrul Comercial Auchan Bacău presupune oferirea a 3 daruri: un produs de îngrijire personală, o carte pentru copii și ceva dulce. Acestea vor fi colectate separat în 3 urne, iar voluntarii Salvați Copiii vor pregăti cadourile pe care le vor duce mai apoi copiilor, potrivite după vârsta lor. Cele 3 daruri trebuie să fie noi sau într-o stare foarte bună și pot fi aduse de acasă sau cumpărate din magazinele din centrul comercial. Mai multe informații puteți afla de pe site-ul: www.spiridusidenadejde.ro.

Toți clienții care se implică în campanie vor avea parte de apreciere din partea organizatorilor, iar cei mai mici dintre clienți vor avea parte de o surpriză care să marcheze momentul în care au devenit spiriduși ai Moșului.

Centrele Comerciale Auchan și Aushopping din toată țara își asumă rolul de animator de comunități, sunt centre comerciale sociabile și fac parte integrată din viața orașului. Ne propunem ca zi de zi, prin acțiunile pe care le organizăm să îi aducem împreună pe membrii comunității, să îi ajutăm să creeze legături cu cei din jurul lor, oferindu-le o experiență aparte nu doar când merg la cumpărături, ci și atunci când caută alternative pentru petrecerea timpului liber, totul sub sintagma ”Bucurie în Galerie”.

Adresă Centru Comercial Bacău:

Centrul Comercial Auchan Bacău, Strada Republicii, nr. 181, Bacău.

Comunicat de presa

 

Lasa un comentariu

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here