Bacauanii nu inghit superimunitatea parlamentarilor: „Adevarata Romanie se afla in strada, nu la microfon”

   

protest 2Aproximativ 15 persoane  au organizat un protest pasnic duminica seara in Piata Tricolorului (Palatul Administrativ). Pe o melodie interpretata de Sofia Vicoveanca, bacauanii au incis o hora pe cinste in jurul orei 17.00. Protestatarii au adus in Piata Tricolorului un banner cu mesajul traditional de sustinere a Rosiei Montane, precum si un steag al Republicii Moldova.

   

Bacauanii au horit de cateva ori, mesajul central al protestului facand referire la „martea neagra” in care deputatii au aprobat, pe sest, mai multe modificari „penale” la Codul penal: „Adevarata Romanie se afla in strada, nu la microfon”. „Am protestat impotriva abuzurilor care se intampla la Pungesti, a proiectului Rosia Montana, dar si a politicienilor corupti”, a declarat pentru Bacau.NET unul dintre protestatarii prezenti in Piata Tricolorului. Protestatarii au realizat o filmare cu hora, aceasta putand fi vizualizata pe internet (vezi AICI).

Tot duminica seara, in Bucuresti, aproximativ 2000 de persoane protesteaza impotriva superimunitatii votate de deputati, jandarmii intervenind cu gaze lacrimogene impotriva protestatarilor. Acestia au cerut demisia premierului Victor Ponta si a presedintelui Traian Basescu, lansand mai multe acuze catre diverse trusturi de presa detinute de moguli (vezi AICI). 

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here