Băcăuancă premiată la Paris, pentru Best project Photography în cadrul Premiilor Créateurs Design Awards (CDA)

0

Sâmbăta, 20.01, la Paris a avut loc ceremonia anuală a Premiilor Créateurs Design Awards (CDA), un program peer-to-peer, dedicat evidențierii excelenței în domeniul designului interior, designului de produs, arhitectură, jurnalism și fotografie.

Anul acesta, prestigiosul premiu pentru cea mai bună fotografie de proiect a fost acordat Ramonei Elena Balaban, originară din Bacău, România, și în prezent rezidentă în Italia. Proiectul editorial despre arhitectul italian Renzo Piano, comandat de Architectural Digest China, a câștigat titlul de cea mai bună fotografie de proiect în cadrul Premiilor Créateurs Design Awards (CDA) pentru anul 2024, învingând alți nominalizați în aceeași categorie, precum Rafael Gamo (Mexic), Ema Peter (Canada) și Roger Davis (Marea Britanie).

Ramona Elena Balaban este fotograf editorial de arhitectură și design interior operând din Italia în toată lumea. Reprezentată de agenția Living Inside, de-a lungul anilor a publicat în numeroase reviste de design și arhitectura printre care Architectural Digest, Elle Decoration, Living Corriere, Io Donna, Marie Claire Maison, Vanity Fair, The Observer UK și multe altele.

Membrii CDA fac parte dintr-un grup distins de lideri mondiali în design și membri ai presei internaționale. De-a lungul anilor, CDA a acordat premii importante multor figuri de top din lumea arhitecturii, designului și artei digitale, inclusiv Gaetano Pesce, Tadao Ando, Iris Apfel, Jeanne Gang, David Adjaye, Robert Stern, Roger Davis, Ema Peter și mulți alții.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.