Bacauanca Narcisa Lecuşanu este noul vicepreşedinte al Federaţiei Romane de Handbal

0

Adunarea Generala a FR Handbal, s-a adunat luni, 10 februarie si a decis noul presedinte al institutiei. S-au duelat Cristian Gatu, actualul presedinte, Remus Draganescu si Alexandru Dedu, ambii consilieri in cadrul federatiei. Gatu, 68 de ani, este in fruntea forului din 1996.

Cu 104 voturi, Alexandru Dedu a devenit noul sef al handbalului romaesc pentru o perioada de minimum 4 ani. Fostul presedinte, Cristian Gatu a adunat doar 32 de voturi, in timp de Remus Draganescu a acumulat 56 de voturi.

Odata cu alegerea lui Alexandru Dedu in functia de presedinte al FR Handbal, votantii au desemnat si un nou vicepresedinte al forului. Narcisa Lecusanu a castigat detasat cursa cu 107 de voturi, contracandidatii Liviu Bala si Marian Muntean obtinand doar 54, respectiv 31 de voturi.

Narcisa Lecusanu a ajuns in finala Mondialelor din Rusia 2005, a castigat titlul mondial la tineret in 1995, doua Cupe ale Cupelor (2002 si 2007, Ikast si Oltchim), o finala Champions League si multe alte titluri nationale. Sportiva s-a nascut la 14 septembrie 1976 in Bacau.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.