Bacau: Sofer prins de radar cu 192 km/h, pe E85, in Dumbrava


Poliţiştii băcăuani continuă activităţile de prevenire şi combatere a accidentelor de circulaţie. Activităţile din trafic, de ieri, au vizat prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere îndeosebi viteza excesivă.

 Ieri, 15 aprilie a.c, efectivele  de poliție rutieră au efectuat o acțiune, pe drumurile publice din judeţ, pentru prevenirea evenimentelor rutiere produse de conducătorii auto care nu respectă limitele legale de viteză.

Polițiștii au aplicat 80 de sanctiuni contravenţionale și au reținut 20 de permise de conducere, din care 17 pentru încălcarea regimului legal de viteză. De asemenea, polițiștii au retras 3 certificate de înmatriculare.

Deşi poliţiştii băcăuani acţionează zilnic pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente de circulație, încă sunt participanţi la traficul rutier care nu respectă prevederile legale.

La data de 15 aprilie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Bacău au depistat în trafic pe DN2-E85, pe raza localităţii Dumbrava, un autoturism ce se deplasa cu o viteză de 192 km/h pe un sector de drum unde limita maximă admisă este de 100 km/h. Conducătorul auto a fost sancționat de polițiști cu amendă în valoare de 1.305 lei și i-a fost reținut permisul de conducere pentru o perioadă de 120 de zile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.