Bacau: Politistii rutieri au dat, in weekend, peste 560 de amenzi si au retinut 70 de permise


În cadrul activităţilor desfăşurate, în weekend-ul trecut, de către poliţiştii rutieri, au fost aplicate 566 sancţiuni contravenţionale. De asemenea, polițiștii au reținut 70 de permise deconducere, au retras 21 certificate de înmatriculare şi au constatat 7 infracţiuni.

În perioada 04 – 07 martie a.c., poliţiştii rutieri au acţionat pe drumurile publice din judeţ pentru siguranţa traficului rutier.

          Acțiunea a avut ca scop combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu victime omenești, viteza neadaptată la condițiile de drum, indisciplina pietonală şi neacordarea priorităţii pietonilor şi autovehiculelor, dar şi combaterea consumului de alcool în rândul conducătorilor auto.

          În cadrul activităţilor desfăşurate, polițiștii rutieri au constatat 7 infracțiuni, din care 3 la regimul rutier. Totodată, polițiștii au reținut 70 de permise de conducere din care 19 de permise de conducere șoferilor care au încălcat viteza legală admisă pe anumite sectoare de drum și au reținut 21 certificate de înmatriculare.

          De asemenea, pentru neregulile constatate în trafic, au aplicat 566 contravenții, din care 176 de sancţiuni contravenţionale au fost aplicate pentru abateri de la regimul legal de viteză.


Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti-ne si pe Google News
Articolul precedentFOTO | Tragedie pe DN11, in comuna Helegiu. Doua persoane au murit iar alta a fost grav ranita
Articolul urmatorA fost desemnat castigatorul contractului pentru constructia lotului 3 al autostrazii A7 Ploiesti – Buzau

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.