Bacau: Peste 10% dintre persoanele puse sub supraveghere judiciara in acest an nu au respectat masurile


De la începutul acestui an, în judeţul Bacău au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 227 de persoane şi au fost înregistrate 83 de înlocuiri ale măsurilor preventive de supraveghere judiciară, dispuse iniţial, cu alte măsuri. 127 de persoane au fost condamnate în cauzele penale în care a fost dispusă măsura.

Poliţiştii băcăuani verifică periodic modul în care persoanele puse sub supraveghere judiciară îşi respectă obligaţiile, iar în cazul încălcării acestora, sesizează instanţa competentă.

În judeţul Bacău, de la începutul acestui, au fost dispuse măsuri preventive de supraveghere judiciară faţă de 227 de persoane.

Poliţiştii desfăşoară activităţi specifice faţă de 23 de persoane, pe numele cărora a fost dispusă măsura arestului la domiciliu și faţă de 201 persoane pe numele cărora a fost dispusă măsura controlului judiciar.

Totodată, în urma activităţilor desfăşurate de polițiștii structurilor de supravegheri judiciare, au fost formulate 33 de sesizări către organele judiciare cu privire la încălcarea de unele dintre persoanele supravegheate a obligaţiilor impuse.

Au fost admise 23 de sesizări dispunându-se arestarea preventivă pentru 22 de persoane, din care 22 aflate iniţial sub control judiciar şi o persoană aflată iniţial în arest la domiciliu.

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.