Bacau.NET, site-ul de stiri nr.1 pe parcursul week-end-ului Romanian Top Hits. Carla’s Dreams si Inna, marii castigatori ai festivalului

0

LogoPreview9000 de vizitatori unici a contabilizat portalul de stiri Bacau.NET in cele doua zile de Romanian Top Hits (2-3 august), numar ce transforma Bacau.NET in cel mai accesat site in week-end-ul festivalului. Recordul de „unici” a fost inregistrat sambata, 3 august, cand peste 5000 de cititori au accesat adresa www.bacau.net, numarul total de afisari depasind cifra 10.500. Duminica portalul de stiri s-a mentinut la inaltime, contabilizand peste 2500 de vizitatori unici. Numarul cititorilor care au accesat site-ul Bacau.NET, pe parcursul week-end-ului, se ridica la peste 11.000.

Materialele privitoare la festivalul RTH 2013 – articole, fotografii, inregistrari video – au beneficiat de o audienta record pe I LOVE Bacau, cea mai mare comunitate de bacauani de pe reteaua de socializare Facebook. Mii de bacauani au accesat imaginile/inregistrarile cu vedetele preferate ce au cantat la RTH, impartind cu generozitate comentarii, like-uri si share-uri. Pe parcursul week-end-ului RTH 2013, pagina I LOVE Bacau a depasit borna de 28.000 fani, reconfirmandu-si astfel statutul de nr.1 in reteaua de socializare amintita.

Gala ROMANIAN TOP HITS – Music Awards 2013 a fost prezentată de Mc NiNO, JO (Ioana Anuța), impreuna cu Răzvan Popescu și Flick de la Radio ZU. Anul acesta, festivalul a avut 18 castigatori. Premiul anului a fost castigat de CARLA’S DREAMS feat. INNA cu deja ultracunoscutul hit „Pohui”.


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.