Bacau.NET, partenerul editurii Herald in campania „Te asteptam in librarie”! Vezi ce premii te asteapta daca te pui cu burta pe carte


Ajunsă la a V-a ediţie, campania Editurii Herald „TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE!” îşi propune să transforme lunile de vară într-o perioadă activă pentru piaţa de carte.

afis_te_asteptam_in_librarie_2013_webÎn perioada 1 august – 1 noiembrie, editura Herald  încurajează publicul larg să vină în librărie, răsplătește profesionalismul librarilor şi facilitează accesul tuturor la cultura scrisă, motivând prin concursuri, premii şi reduceri atractive, o conectare cât mai strânsă între cititor, librar şi librărie. ,,Focus pe Carte!” este sloganul ediţiei 2013 a campaniei TE AŞTEPTĂM ÎN LIBRĂRIE!,  iniţiată de editura în 2009 şi dezvoltată, an de an, în parteneriat cu peste 90 de librării din toată ţara. Anul acesta, în obiectiv sunt cărţile care ne inspiră să creăm expoziţii personale de amintiri.

Campania invită cititorii să intre în librărie, să consulte pliantul editurii şi să descopere cele mai noi titluri. Publicul beneficiaza şi de 40 de titluri marcate cu o reducere de 20%, însă, cumpărând orice carte de la editura Herald cititorii participă la tombola din acest an care le poate aduce premii constând în aparate foto, rucsacuri foto, cursuri de fotografie destinate atît aparatelor DSLR, cât şi mirrorless, oferite de F64, ateliere culturale marca Fundaţia Calea Victoriei, vouchere cadou şi premii de fidelitate constand în pachete de carţi Herald.

Mai mult, cei mai creativi dintre cititori sunt invitaţi să se înscrie în concursul de fotografie cu tema ,,Focus pe Carte!”. Trimiţând cel puţin o fotografie care să aibă ca subiect cartea sau lectura, cititorii au şansa, să câştige multe alte premii constând în aparate foto performante, cursuri de fotografie individuale, ateliere culturale, cărţi Herald şi includerea celor mai bune fotografii din concurs în expoziţia itinerantă care va fi găzduită de librării partenere din toată ţara. Fotografiile din concurs vor fi jurizate de următorii fotografi profesionişti: Mircea Struţeanu, Radu Spiridon, Costin Boerescu, Alexandru Anghel, Bogdan Cosmin, Gelu Coltan. Descoperiti librariile partenere accesand site-ul campaniei www.teasteptaminlibrarie.ro!

Portalul de stiri Bacau.NET a decis sa se alature campaniei promovate de editura Herald. Site-ul de stiri al judetului Bacau se afla, din acest punct de vedere, in compania selecta a unor institutii media recunoscute in plan national precum Romania Libera, Radio Romania Cultural, Money TV, Ziarul de Iasi, Times New Roman etc. 

Comenteaza prin Facebook
Fiti la curent cu ultimele stiri din judetul Bacau. Urmariti Bacau.NET si pe Google News

Lasa un comentariu

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.