Bacau.NET in cifre: 300.000 de cititori ne-au „trecut pragul” in 2013. Vezi care a fost cel mai citit articol

0

Pentru ca sfarsitul anului este, in general, un moment de bilant, ne-am gandit sa va oferim o succinta radiografie a ceea ce inseamna Bacau.NET din punctul de vedere al cifrelor. In 2013, portalul de stiri a fost accesat de aproximativ 300.000 de vizitatori unici care au generat 1 milion de vizualizari. Numarul total al vizitelor se ridica la aproximativ 615.000. Alaturi de site-urile de stiri din presa „mainstream” (Desteptarea, Ziarul de Bacau), Bacau.NET a devenit a treia mare sursa on-line de stiri a judetului (citeste o analiza in acest sens AICI).

Cele mai citite articole au fost: „Alaiul datinilor si obiceiurilor de iarna” (10.000 afisari, 1700 de like in reteaua de socializare Facebook), „Romanian Top Hits pe 2 si 3 august in Bacau” (8500 de afisari, 1200 like pe Facebook), respectiv „Dumitru Sechelariu – aplaudat de mii de bacauani pe ultimul sau drum” (6500 afisari). Ziua in care fostul primar al Bacaului a fost inmormantat a adus pe Bacau.NET si numarul cel mai mare de vizitatori unici (9538 de vizitatori – 19 februarie).

Alaturi de cea mai importanta comunitate de bacauani de pe Facebook (I LOVE BACAU), Bacau.NET a derulat pe parcursul lui 2013 o campanie prin care bacauanii raspanditi in diverse colturi ale lumii, puteau trimite o fotografie in care sa-si exprime simpatia fata de orasul Bacau. Impulsionata de cei peste 35.000 de bacauani din comunitatea I LOVE BACAU, campania a avut un succes incontestabil. Am primit peste 200 de fotografii din tari precum: Anglia, America, Israel, Grecia, Germania, Italia, Franta, Dubai, Spania, Olanda, Japonia, China, Canada, Maroc, Malta, Danemarca, Monaco, Norvegia, Singapore, Emiratele Arabe Unite sau Austria.

Pagina I LOVE BACAU este cea mai mare dintre paginile Facebook din judetul Bacau. Ei i se alatura pagina portalului de stiri Bacau.NET, care a „adunat” pe Facebook, pana in prezent, peste 21.000 de fani. Conform datelor furnizate de Facebrands.ro, numarul utilizatorilor de Facebook in judetul Bacau (conturi active) se ridica la 155.000, adica un sfert din populatia totala a judetului. 68 la suta dintre utilizatori provin, cum era de asteptat, din municipiul de resedinta si comunele limitrofe.

 


Fiti la curent cu ultimele stiri din Bacau. Urmariti Bacau.net si pe Google News

Lasa un comentariu mai jos:

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.