Bacau.NET a incheiat 2020 cu 3,4 milioane de vizitatori unici, fiind al doilea cel mai citit site din judetul Bacau

Peste 3,4 milioane de vizitatori unici in 2020

   

Bacau.net a fost citit in anul 2020 de 3,4 milioane de vizitatori unici, fiind pe al doilea loc dupa Desteptarea.ro ( 4,3 milioane). Pe locul al treilea este Zdbc.ro cu 2,8 milioane vizitatori unici. In 2020, Bacau.NET a reusit sa aiba aproximativ 9.000.000 de afisari, fiind urmarit din toate colturile lumii.

Peste 76% dintre cititori au venit din Romania, urmand Italia ( 7%), Anglia (4% ) si Germania (2%). Daca ne raportam la orase, cei mai multi cititori locuiesc in Bacau, urmand Bucurestiul si Iasiul.

Cum este si normal, majoritatea cititorilor ne urmaresc de pe telefonul mobil. Aproximativ 70% citesc Bacau.net de pe telefon iar restul de pe un calculator. Majoritatea folosesc Android ( mobile ), Chrome ( calculator/laptop ) si Safari ( IOS/Apple ).

Am creat cele mai mari comunitati din judetul Bacau

Am reusit sa construim cele mai mari comunitati social media, dezvoltate pe 3 paliere : stiri/informatii (@BacauNET), promovare judet(@ILoveBacau) si discutii/ajutor/intrebari( Grup Orasul „Bacau”).

Pagina Bacau.NET are peste 100.000 de urmatori si este comunitatea oficiala a portalului de stiri www.bacau.net. Postarile din ultimele 30 de zile au fost vazute de aproximativ 400.000 de oameni iar interactiunile se apropie de 500.000 ( ultimele 28 zile ).

Impact postari ultima saptamana

Grupul Orasul „Bacau” este cel mai mare din judet dupa grupul de nisa „Radar/Accidente Bacau”, avand peste 82.000 membri. Aici se aproba manual fiecare postare si incercam sa formam o comunitate care sa se ajute reciproc. In fiecare zi avem zeci de postari si sute de comentarii.

Postari, comentarii si reactii in ultimele 28 de zile

Ultima comunitate din portofoliul nostru, insa cu siguranta cea mai cunoscuta si activa este @ILoveBacau care a ajuns la 171.000 de urmaritori. O pagina creata in urma cu 10 ani, care are unic scop promovarea orasului si judetului Bacau. Este cea mai activa si mare comunitate din judet si una dintre cele mai importante din Moldova. Impactul postarilor din ultima luna depaseste 500.000 de utilizatori.

Aboneaza-te la stirile din Bacau :

Lasa un comentariu

Please enter your comment!
Please enter your name here