Bacau: BlueAir se extinde cu o noua ruta, spre Liverpool si creste frecventa spre Londra si Dublin


Compania BlueAir sarbatoreste 15 ani de cand opereaza pe Aeroportul Bacau cu 35% reducere la toate zborurile. Cu aceasta ocazie, Blueair anunta o noua ruta, spre Liverpool(din 10 iunie) si adauga mai multe curse spre Londra si Dublin.

Consolidarea operațiunilor Blue Air din Bacău face parte din angajamentul companiei de a se concentra pe a oferi o conectivitate mai bună între Moldova și destinațiile cheie de afaceri și de agrement din Europa, pentru a raspunde cererii tot mai mari de soluții fiabile pentru călătorii de muncă și de familie dn regiune.

Krassimir Tanev, Chief Commercial Officer: „Ne angajăm să ne dezvoltăm poziția de lider pe piață în Bacău și regiunea Moldovei în beneficiul clienților noștri și suntem încântați că am putut să ne îmbunătățim serviciile, poziționând la Bacau două noi aeronave Boeing 737-MAX-8 confortabile si eficiente din punct de vedere al costurilor, ceea ce ne permite să oferim prețuri și mai accesibile. Ne bucurăm să sărbătorim cu o reducere specială de 35% la toate serviciile de la/ catre Bacău, valabilă astăzi doar pe site-urile web și aplicația mobilă Blue Air”.

Sursa: airlinestravel.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.